Buitengevels

Na het stuken van uw woning ziet uw huis er netter, nieuwer en simpelweg aantrekkelijker uit.
U kunt uw woning niet alleen aan de binnenkant laten stuken, maar u kunt dit ook aan de buitenzijde van uw woning laten doen. Door uw woning aan de buitenkant te laten stuken, kunt u de uitstraling van uw huis in één klap verbeteren. Na het stuken van uw woning ziet uw huis er netter, nieuwer en simpelweg aantrekkelijker uit.
Buitengevels

Buitenstucwerk aanbrengen: verschillende manieren

Buitenstucwerk kan op verschillende manieren aangebracht worden. Zo kan het rechtstreeks uitgesmeerd worden met een cementmortel, maar het is ook mogelijk om de buitenkant eerst te laten isoleren door diverse isolatiematerialen te gebruiken. En wilt u de gevel van uw woning netjes af laten werken? Dan kunt u bijvoorbeeld sierpleister op kleur aan laten brengen en uw woning ziet er weer zo goed als nieuw uit.

Of u nu een klassieke of moderne woning heeft: wij kunnen iedere woning weer zo goed als nieuw laten ogen. Is uw huis wel aan een kleine facelift toe? Investeer dan in de buitengevel van uw woning en uw huis ziet er weer stralend uit.

Scheuren in uw gevel? Wij helpen u graag

Heeft u te maken met lelijke scheuren in uw gevel? Wees dan vooral niet bang om te bellen, want wij helpen u graag om deze scheuren op vakkundige wijze te herstellen. Omdat wij onze herstelwerkzaamheden altijd met alle vakkundigheid uitvoeren, kunnen wij u honderd procent garantie geven op de werkzaamheden die wij voor u uitvoeren.

Meer weten? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over het aanbrengen van buitenstucwerk of wilt u meer weten over het repareren van scheuren in uw buitengevel? Neem dan contact met ons op en we beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

Onze diensten

Bij ons kun je terecht voor:

vinkStucwerk
vinkSchilderwerk
vinkTegelwerk
vinkComplete verbouwing van A tot Z
vinkOnderhoud en renovatie
vinkTimmerwerk
vinkElektra
vinkSloopwerkzaamheden
vinkUitbouw
vinkDakkapel
vinkLoodgieter

Informatie aanvragen

[recaptcha]

Meer weten? Neem contact op!

Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen.

Call Now Button