Complete verbouwing

Dankzij vakkundige specialisten krijgt u uw complete verbouwing naar wens.

Complete verbouwing nodig? Deskundig en scherpe tarieven bij Stucplus! Wij beschikken enkel en alleen over ervaren verbouwers die van alle markten thuis zijn, waardoor u alle klussen tijdens uw verbouwing door slechts één bedrijf hoeft te laten uitvoeren.

Timmerwerk

Wij zijn gespecialiseerd in timmerwerk. Bent u van plan een om een complete verbouwing uit te laten voeren? Onze ervaren timmermannen kunnen al uw timmerwerk verzorgen op een professionele manier tegen de laagste prijzen.

Loodgieter

Bij ons kunt u ook terecht als u op zoek bent naar een loodgieter. Als stukadoorsbedrijf bieden wij een breed scala aan diensten. Wij zijn altijd beschikbaar voor uw loodgieter werkzaamheden met een snelle service.

Complete verbouwing nodig? Deskundig en scherpe tarieven bij Stucplus

Elektra

Vaak moet er tijdens een verbouwing ook iets aan de elektra gedaan worden. Deze kan vervangen of bijvoorbeeld aangelegd worden. Wij nemen deze taak graag van u over. Tijdens de verbouwing hoeft u dus geen ander extern bedrijf in te huren om deze klus te klaren. Wij staan voor u klaar tijdens de verbouwing in alle aspecten.

Sloopwerkzaamheden

Wilt u sloopwerkzaamheden laten verrichten? Stucplus biedt u de efficiëntste en gemakkelijkste uitweg. Wanneer u sloopwerkzaamheden op uw planning heeft staan, adviseren wij u graag over de mogelijkheden en slopen vakkundig voor u.

Uitbouw

Bent u van plan om tijdens uw verbouwing een uitbouw aan uw huis te laten verrichten? Dat kan! Stucplus kan daarvoor zorgen. Wij nemen al het werk uit uw handen en zorgen ervoor dat uw wensen uitkomen. Wij verzekeren u dat het allemaal snel, voordelig en professioneel verloopt.

Dakkapel

Een dakkapel biedt meer licht en ruimte in uw huis. Stucplus biedt maatwerk voor al uw dakkapelwensen. Wij helpen u graag en hebben een luisterend oor. Ontdek de voordelen bij Stucplus!

Informatie

Voor meer informatie kunt u bellen naar 06-55272322 om uw project te bespreken. Ook kunt u meer informatie vinden over onze andere diensten en voor advies mailen naar info@stucplus.nl. Online kunt u ook uw vraag stellen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw verbouwingsproject.

Aarzel niet en vraag een offerte aan.

Onze diensten

Bij ons kun je terecht voor:

vinkStucwerk
vinkSchilderwerk
vinkTegelwerk
vinkComplete verbouwing van A tot Z
vinkOnderhoud en renovatie
vinkTimmerwerk
vinkElektra
vinkSloopwerkzaamheden
vinkUitbouw
vinkDakkapel
vinkLoodgieter

Informatie aanvragen

[recaptcha]

Meer weten? Neem contact op!

Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen.

Call Now Button