Glad pleisterwerk

Glad pleisterwerk wordt gebruikt om een wand voor te bereiden op een verdere afwerking.
Glad pleisterwerk wordt gebruikt om een wand voor te bereiden op een verdere afwerking. Hierbij wordt de wand helemaal glad gestuukt, zodat de muur helemaal blanco is om andere afwerkingen op aan te brengen. Wilt u uw muur glad laten stuken, zodat u hierna een andere afwerking aan kan laten brengen?
Glad pleisterwerk

De twee uitvoeringen van glad pleisterwerk

Glad pleisterwerk kent twee uitvoeringen, namelijk de uitvoeringen behangklaar en sausklaar. Bij de uitvoering van behangklaar wordt de muur glad gestuukt om in een later stadium behang aan te kunnen brengen, terwijl er bij sausklaar wordt gewerkt aan een gladde muur die geverfd kan worden. Bij beide uitvoeringen van glad pleisterwerk wordt uw wand helemaal glad gemaakt, zodat het behang of de verf helemaal perfect aangebracht kan worden. Geen bobbels in uw behang of klontjes onder uw verf, maar een perfecte muur. Ook als u sierpleisters of lijstwerk aan wil laten brengen op uw wand, kunt u ervoor kiezen uw wand eerst glad te laten maken door middel van glad pleisterwerk.

Laat alle oneffenheden verdwijnen

Heeft u te maken met een wand vol oneffenheden? Dan kunt u deze oneffenheden eenvoudig laten verdwijnen door onze specialisten te raadplegen voor het aanbrengen van glad pleisterwerk. Of u uw wand nu wil behangen of al een mooi kleurtje heeft gevonden om uw wand in te verven: onze specialisten zorgen ervoor dat uw muur helemaal glad wordt voor het beste resultaat.

Meer weten? Neem contact op!

Wilt u meer weten over glad pleisterwerk? Schroom dan niet om contact op te nemen, want wij helpen u graag. Ook als u benieuwd bent hoeveel het gaat kosten om glad pleisterwerk aan te laten brengen op uw wanden, kunt u contact met ons opnemen.

Onze diensten

Bij ons kun je terecht voor:

vinkStucwerk
vinkSchilderwerk
vinkTegelwerk
vinkComplete verbouwing van A tot Z
vinkOnderhoud en renovatie
vinkTimmerwerk
vinkElektra
vinkSloopwerkzaamheden
vinkUitbouw
vinkDakkapel
vinkLoodgieter

Informatie aanvragen

[recaptcha]

Meer weten? Neem contact op!

Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen.

Call Now Button