Ons stucwerk

Stucplus is een gespecialiseerd stukadoorsbedrijf die klaar staat voor al uw stucwerkzaamheden.

Wij maken uw muur of plafond klaar voor u of het nou gaat om buitengevels, buiten stucwerk, sierpleisters, schuurwerk, behang klaar of glad pleisterwerk. Wij behandelen uw muur of plafond altijd met de meest hoogstaande producten en materiaal. De ondergrond wordt voorzien met de beste hechtingslijmen. Bent u op zoek vakkundige stucwerk met professionals die meer dan 10 jaar ervaring hebben, dan kunt u ons gerust bellen op 0655272322 of een offerte aanvragen.

Topkwaliteit
Wij hebben alle gereedschappen, materiaal en producten in huis van topkwaliteit die wij nodig hebben voor ons stucwerk. We beschikken over verschillende afdektapes om het stucwerk op een nette manier aan te brengen. Op een nette en schone wijze gaan wij te werk. Onze klanten zijn altijd tevreden. Ons doel is om uw wensen realiteit te maken. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Stucplus staat voor vakmanschap!

Stucwerk

Gevarieerde keuzes
Met Stucplus heeft u gevarieerde keuzes. U kunt namelijk alle kanten op. Er bestaan verschillende soorten afwerklagen die elk een bepaalde uitstraling heeft. U kiest zelf de afwerklaag waar uw voorkeur naar uit gaat. De keuze is aan u. Voor deskundig advies kunt u altijd contact opnemen met Stucplus 0655272322.
Meer weten?
Neem voor meer informatie over onze diensten contact op met ons! Vraag nu een offerte aan of bespreek gerust uw wensen door te bellen naar 0655272322. Telefonisch zijn wij altijd bereikbaar en staan u graag te woord. Tevens kunt u mailen naar info@stucplus.nl indien gewenst

Beton Ciré

Beton Ciré is een sterke en watervaste cementstuc die tegenwoordig veel gebruikt wordt. De cementstuc is geschikt voor keukens, maar ook voor badkamers.

Buitengevels

Door uw woning aan de buitenkant te laten stuken, kunt u de uitstraling van uw huis in één klap verbeteren. Neem vandaag nog contact op.

Buitenstucwerk

Buiten stucwerk – Niet alleen binnenshuis, maar ook buiten moet er gestuukt worden. Geef uw huis een facelift met buiten stucwerk.

Sierpleisters

Denk hierbij aan het aanbrengen van sierpleisters: afwerkingen die bij iedere woning passen en ieder huis net dat beetje extra sfeer geven.

Schuurwerk

Door middel van schuurwerk geeft u uw woning een klassieke, levendige en luxe sfeer die tegelijkertijd ook warm is.

Onze diensten

Bij ons kun je terecht voor:

vinkStucwerk
vinkSchilderwerk
vinkTegelwerk
vinkComplete verbouwing van A tot Z
vinkOnderhoud en renovatie
vinkTimmerwerk
vinkElektra
vinkSloopwerkzaamheden
vinkUitbouw
vinkDakkapel
vinkLoodgieter

Informatie aanvragen

[recaptcha]

Meer weten? Neem contact op!

Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen.

Call Now Button