Ons tegelwerk

Bent u van plan om prachtig te betegelen, maar heeft u eigenlijk helemaal geen zin in alle moeite en rommel?

Stucplus neemt het werk graag van u over! Voor nauwkeurige en nette tegelwerk bent u bij Stucplus aan het juiste adres. Stucplus is een professioneel afbouw en stukadoorsbedrijf met scherpe tarieven en snelle service. Heeft u een project voor ons? Wij komen graag langs bij u om uw wensen te bespreken.

All round bouwbedrijf
Stucplus is een gedreven all round bouwbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in al uw plafond- en wandafwerking. Met veel passie werken wij al ruim 10 jaar in deze branche. Wij bieden u een brede service van diensten aan. Bij ons kunt u terecht voor schilderwerk, tegelwerk, complete verbouwing en onderhoud en renovatie. Op elk gebied bezitten onze collega’s zeer veel ervaring. Binnenshuis, buiten, plafonds, muren, kozijnen, deuren, voor moeilijk bereikbare locaties of speciale wensen: wij steken graag voor u de handen uit de mouwen.

Naast afbouw behoren stuc en schilderwerken tot onze specialiteit. Bij Stucplus heeft u slechts één aanspreekpunt, ongeacht welk soort werkgebied. Neem vandaag nog contact op met een van onze medewerkers en bel ons op 0655272322.

Voor nauwkeurige en nette tegelwerk bent u bij Stucplus aan het juiste adres

Garantie
Wij bieden u garantie en zekerheid. Mocht het resultaat niet naar verwachting zijn, dan komen we graag nog eens langs om uw wens gestalte te geven. Stucplus heeft ruimschoots 10 jaar ervaring. Wij verrichten ons werk vlekkeloos. Dat kunnen we niet alleen met trots zeggen, maar onze klanten en tegelwerken bewijzen dat ook. Wij zetten tegels waar nodig. Of het nou gaat om het betegelen van uw badkamer, keuken of woonkamervloer. Stucplus denkt graag met u mee en neemt al het werk uit uw handen.

Wij kunnen meteen aan de slag indien de benodigdheden voorradig zijn. Op een zorgvuldige wijze gaan wij te werk. We plakken oppervlakten af en plaatsen tijdelijke ondervloer waar nodig. De muur of vloer strijken we glad. Dit zorgt voor vlakte. Daarna zorgen wij voor de perfecte afwerking met het desgewenste resultaat.

Meer informatie
Voor meer informatie over onze diensten en voor advies kunt u bellen naar 0655272322 of een mail sturen naar info@stucplus.nl. U kunt uw vraag ook online stellen. Wij adviseren u graag over de veelzijdige mogelijkheden van tegelwerk. Vraag nu online een offerte aan.

Onze diensten

Bij ons kun je terecht voor:

vinkStucwerk
vinkSchilderwerk
vinkTegelwerk
vinkComplete verbouwing van A tot Z
vinkOnderhoud en renovatie
vinkTimmerwerk
vinkElektra
vinkSloopwerkzaamheden
vinkUitbouw
vinkDakkapel
vinkLoodgieter

Informatie aanvragen

[recaptcha]

Meer weten? Neem contact op!

Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen.

Call Now Button