Schuurwerk

Door middel van schuurwerk geeft u uw woning een klassieke, levendige en luxe sfeer die tegelijkertijd ook warm is.

Schuurwerk kan binnenshuis overal aangebracht worden, echter er moet een goede ondergrond aanwezig zijn. Het schuurwerk werken wij af met een schuurspons. Daarna brengen wij de vlammen aan met behulp van slagen. Naast schuurwerk verrichten wij ook verschillende andere soort werken. Stucplus biedt u een enorm scala aan diensten.

Aan het juiste adres
Voor het aanbrengen van schuurwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij nemen het schuurwerk graag uit uw handen. Voordat wij starten met onze werkzaamheden, zorgen we ervoor dat de werkruimte volledig wordt afgeplakt. Dit doen we ter bescherming van uw eigendommen. Om het mooiste resultaat te behalen, brengen wij pleisters aan op een vlakke ondergrond. Indien de ondergrond niet vlak is, zullen wij daar voor zorgen.

Schuurwerk, geef uw woning een levendige en luxe sfeer

Ervaren en betrouwbaar all round bouwbedrijf
Stucplus is een ervaren en betrouwbaar all round bouwbedrijf dat betaalbaar ambachtelijke en modern werk levert. Wij voorzien onze klanten in de eigentijdse en vakkundige vormen van stucwerk dankzij het gebruik van de juiste materialen en voor een betaalbare prijs.

Bel ons
Bel ons op telefoonnummer 0655272322 om uw wensen te bespreken. Voor meer informatie over onze diensten en voor advies kunt u ook mailen naar info@stucplus.nl. Online is er ook de mogelijkheid om een vraag te stellen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw schuurwerk. Vraag nu een offerte aan!

Onze diensten

Bij ons kun je terecht voor:

vinkStucwerk
vinkSchilderwerk
vinkTegelwerk
vinkComplete verbouwing van A tot Z
vinkOnderhoud en renovatie
vinkTimmerwerk
vinkElektra
vinkSloopwerkzaamheden
vinkUitbouw
vinkDakkapel
vinkLoodgieter

Informatie aanvragen

[recaptcha]

Meer weten? Neem contact op!

Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen.

Call Now Button