Sierpleisters

Afwerkingen die bij iedere woning passen en ieder huis net dat beetje extra sfeer geven.

Er zijn verschillende manieren om een gezellige sfeer in uw woning te creëren. Zo kunt u een gezellige sfeer realiseren door leuke meubels te kopen en de kaarsjes aan te steken, maar u kunt ook kiezen voor een meer permanente oplossing voor een gezellige sfeer. Denk hierbij aan het aanbrengen van sierpleisters: afwerkingen die bij iedere woning passen en ieder huis net dat beetje extra sfeer geven.

Sierpleisters

Sierpleisters: een korte kennismaking

Sierpleisters zijn afwerkingen op basis van kunstharsdispersie, die aangevuld wordt met granietkorrels en vulmiddel om extra structuur te creëren. De afwerkingen passen bij iedere huis en iedere stijl en dit komt omdat er met een klassieke of een moderne uitstraling gewerkt kan worden. U kunt sierpleisters op iedere vlakke ondergrond aan te laten brengen, zowel binnen als buiten. Zijn uw wanden nog niet helemaal vlak? Dan kunt u dit oplossen met glad pleisterwerk.

Heeft u de sierpleisters laten verven door onze professionele schilders, dan blijft de unieke structuur van de versieringen altijd intact.

Kies uw perfecte sierpleister of binnen of buiten

Wij hebben een groot aanbod verschillende soorten sierpleisters. Bij het kiezen van een sierpleister voor binnen of buiten kunt u niet alleen kiezen uit verschillende soorten structuren, maar ook voor verschillende kleuren uit ons grote kleurenassortiment. Van super fijne afwerkingen tot grovere afwerkingen die extra opvallen en van spachtelputz en minigraniet tot metallic sierpleisters: alles is mogelijk. Door onze grote aanbod van verschillende soorten sierpleisters, zit er voor iedereen wel de perfecte sierpleister bij.

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen over ons aanbod sierpleisters of bent u benieuwd hoe wij te werk gaan bij het aanbrengen van sierpleisters? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, want wij helpen u graag.

Onze diensten

Bij ons kun je terecht voor:

vinkStucwerk
vinkSchilderwerk
vinkTegelwerk
vinkComplete verbouwing van A tot Z
vinkOnderhoud en renovatie
vinkTimmerwerk
vinkElektra
vinkSloopwerkzaamheden
vinkUitbouw
vinkDakkapel
vinkLoodgieter

Informatie aanvragen

[recaptcha]

Meer weten? Neem contact op!

Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen.

Call Now Button